De Sleedoorn – 22 woningen klaar!

De Sleedoorn – 22 woningen klaar!

Eindelijk was het zover: vorige week leverde Pré Wonen 22 gloednieuwe, ruime woningen (De Sleedoorn) op aan de huurders. Allemaal terugkeerders in het plangebied die verhuizen van een portieketagewoning naar een fijne eengezinswoning. Aannemer Lokhorst Bouw en Ontwikkeling bouwde voor de corporatie twee woningtypes: 11x type ‘Groen’ aan het Olmenplein (dit wordt later het Lariksplantsoen) en 11x type ‘Straat’ aan de nieuwe Sleedoornstraat (voorheen een gedeelte van de Eikenstraat).

Een fijne buurt
Carola Elst tekende op 13 november het huurcontract voor een woning aan het Lariksplantsoen. Ze woonde 18 jaar in een portieketagewoning aan de Florastraat en is erg blij met deze eengezinswoning. Ze gaat er wonen met haar zoon Ben (19). Het is voor haar fijn om in de wijk te blijven wonen; dicht bij haar moeder en zussen. En natuurlijk winkelcentrum Plantage!

Ruime woningen
De woningen hebben een woonoppervlakte van 115 m2 GBO (gebruiksoppervlakte), drie slaapkamers en een ruime zolder. Achter de ruime tuinen met berging ligt een binnenterrein waar huurders van De Sleedoorn een parkeerplaats hebben. Alle woningen hebben vloerverwarming op de begane grond en zijn voorzien van zonnepanelen.

In het eerste kwartaal van 2018 start de sloop van de twee flats aan de Flora- en Olmenstraat (fase 3B). Daarna start de bouw van De Lariks: 34 koopwoningen, waarvan 11 achter de nieuwbouw aan de Beukenstraat. Interesse in een koopwoning in project De Lariks? U kunt zich bij Lokhorst aanmelden als geïnteresseerde op: www.kpmijnstek.nl/projecten/delariks/.

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.