Kuenenpleinbuurt | Grebbestraat

Woonopmaat ontwikkelt, op verzoek van en in samenwerking met zorgorganisatie Odion een woongebouw met daarin 35 woningen voor (jong) volwassenen met een lichamelijke beperking. Dit woongebouw komt op de plek van de oude school, ’De Wilgenroos’ aan de Grebbestraat 27 in Beverwijk. Odion zet professionele zorg in voor mensen met een beperking in de regio Waterland, Zaanstreek en Kennemerland. In 2017 heeft Odion 2 woon- en dagbestedingslocaties overgenomen van Heliomare.  

Dit woongebouw wordt speciaal gemaakt voor een groep mensen die op dit moment nog in een woonlocatie in Wijk aan Zee wonen. Één van de voormalige locaties van Heliomare.  

Bekijk voor meer informatie de Informatiebrochure Grebbestraat. 

Alle genoemde en beschreven data zijn onder voorbehoud van procedures en besluitvorming. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. In geval van voortschrijdend inzicht bestaat de mogelijkheid dat hiervan wordt afgeweken. 

  • Geplande start bouw: begin 2021
  • Door: Woonopmaat
AantalTypem2 gboHuurBijzonderheden
35zorgappartementenn.t.b.sociale huurHuiskamer per verdieping

Contact met Woonopmaat over deze fase:

Peter van Raamsdonk (projectleider) | E: post@woonopmaat.nl
T: 0251- 25 60 10

De getoonde impressies zijn bedoeld om u een indruk van de woningen en de woonomgeving te geven. De impressies en afbeeldingen kunnen daarom afwijken.