Kuenenpleinbuurt | Bergerslaan

De 3 portiekflats aan de Bergerslaan willen we slopen. Dat geldt ook voor het gebouwtje aan de Bergerslaan 3A.  In de eerste gebiedsvisie was het plan om op deze locatie een aantal stadsvilla’s te bouwen en een woongebouw met 8 lagen op de hoek Bergerslaan/Laan van Kanaän. Deze plannen gaan niet door. 

Er zijn nu nieuwe ideeën voor de Bergerslaan. Er komen meerdere appartementencomplexen.  Hoe die er precies gaan uitzien is nog niet bekend. Dat werken we in 2022 uit. De bewoners van de Bergerslaan zijn voor een deel al verhuisd en lege woningen zijn tijdelijk verhuurd, bijvoorbeeld aan studenten. Heeft u interesse voor een tijdelijke woning? U kunt zich dan melden bij Ad Hoc.

Wanneer de sloop op de bergerslaan start,  is op dit moment nog niet duidelijk. De huidige bewoners (met een vast huurcontract) houden we op de hoogte via nieuwsbrieven. 

Woont u op de Bergerslaan en heeft u vragen over verhuismogelijkheden?
Neem dan contact op met: Linda de Boer, Consulent Projecten
T: 06 52 57 20 25 | M: lindadeboer@prewonen.nl

Heeft u algemene vragen over de gebiedsvisie, over de renovatie van de woningen of de plannen voor de nieuwbouw?
Neem dan contact op met Mary Moerman,  Projectcoördinator Sociaal
T: 06 15 69 83 18 | M: marymoerman@prewonen.nl

De getoonde impressies zijn bedoeld om u een indruk van de woningen en de woonomgeving te geven. De impressies en afbeeldingen kunnen daarom afwijken.