Bouw 17 nieuwe stekken aan de Oostertuinen gestart

Bouw 17 nieuwe stekken aan de Oostertuinen gestart

Kopje koffie met je nieuwe buren

 Oostertuinen_hoog_start_bouw

Toekomstige bewoners – buren – dronken gezellig een kopje koffie met elkaar tijdens de feestelijke start bouw van de 17 nieuwbouwwoningen aan de Oostertuinen. HSB Volendam realiseert de woningen in opdracht van Pré Wonen. Op donderdag 25 juni was het zover: de officiële start van de bouw in aanwezigheid van alle bouwers en natuurlijk: de nieuwe bewoners!

Ruim, met tuin en onderhoudsarm
Alle koopwoningen hebben drie slaapkamers, een dakkapel, tuin op het zuiden en een woningoppervlakte vanaf 120 m². De woningen zijn voorzien van luxe sanitair, tegelwerk en binnendeuren. Bij de bouw gebruikt HSB duurzame materialen. Zo zijn de woningen goed geïsoleerd en hoeven de nieuwe bewoners straks minimaal naar het onderhoud om te kijken. De planning is om de woningen volgend voorjaar op te leveren.

“Een fijne wijk met veel groen”
René (36) en Vanessa van Egmond (34) verhuizen met hun kinderen Sem (11) en Finn (7) binnen de wijk. “Het is hier kindvriendelijk met veel speelplekken en een school. En zo’n grote woning met een tuin op het zuiden vinden we natuurlijk top!” Daar zijn Desi Nijenhuis (31) en Colin Six (32) het mee eens: “We verhuizen van de Broekpolder naar een wijk met veel kinderen. Heerlijk voor onze kinderen Jayden (4) en Kaylee (8).” Arnold en Jeannette, begin vijftig, kiezen voor een onderhoudsvrij huis. Laurens en Chrissy, twintigers, waren nog niet echt op zoek naar een huis, maar toen ze deze nieuwbouwwoningen zagen “was het besluit snel genomen”, vertellen ze.

De voortgang van de bouw volgt u op: https://www.facebook.com/oostertuinen

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.