49 nieuwe appartementen opgeleverd in fase 5

49 nieuwe appartementen opgeleverd in fase 5

Laatste fase van de wijkvernieuwing klaar!
Helemaal Corona-proof konden toekomstige bewoners eind oktober een kijkje nemen in het appartementengebouw ‘De Dennenhof’ aan de Plantage. In deze laatste fase van de wijkvernieuwing zijn 49 appartementen met een sociale huur gebouwd. De oplevering aan de nieuwe huurders is half november gestart.

Gevarieerde appartementen
Er zijn in totaal 49 appartementen, waarvan 11 op de begane grond. De appartementen variëren in grootte van 55 m2 tot 85 m2 (de hoekappartementen en er zijn zes woningtypes. Alle woningen hebben een balkon, zijn gasloos en hebben vloerverwarming die de bewoner per ruimte kan inregelen. In de toekomst kan de corporatie het gebouw op een mogelijk warmtenet aansluiten. Op het binnenterrein zijn 28 parkeerplaatsen. Ook is er is in de directe omgeving voldoende parkeergelegenheid aanwezig. De bergingen van de appartementen zijn vanaf het binnenterrein bereikbaar. Het gebouw heeft een prachtige uitstraling door de details in het metselwerk en de balkons.

Een prachtige, vernieuwde buurt
Van 2010 tot 2020 is Pré Wonen in overleg met bewoners bezig met de wijkvernieuwing van de Plantagebuurt. Verouderde portieketageflats maakten plaats voor in totaal 287 nieuwe woningen: 112 eengezinswoningen, 155 appartementen en 20 boven- en beneden woningen. De gemeente heeft ideeën uit de buurt verzameld voor inrichting van de drie pleinen. De inrichting volgt op een later tijdstip.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.