16 nieuwe woningen in Kuenenplein/Plantage nu al klaar

nieuws-16-nieuwe-woningen-in-kuenenpleinplantage-nu-al-klaar-02

18 september 2014 – 16 nieuwe huurders kregen op donderdag 18 september de sleutel van hun nieuwe woning aan de Wijk aan Duinerweg in Beverwijk. Pré Wonen investeert in de wijk Kuenenplein-Plantage en bouwde 12 woningen in de sociale huur en 4 woningen in de vrije sector. De woningen liggen aan de Wijk aan Duinerweg (tussen de Rijvordtlaan en Wilgenhoflaan). De bouw startte in maart dit jaar. Door de modulaire bouw zijn de woningen na zes maanden al klaar.

Verliefd op Beverwijk

De familie Bruijns ontving de officiële eerste sleutel: “We verhuizen binnen de wijk, want het is een rustige wijk waar we graag wonen.” Mevrouw Dalgety, een dame van 53 jaar, verhuist van een portiekwoning in de wijk naar een grotere woning: “Ik vind Beverwijk een fijne stad waar ik verliefd op werd en ik blijf graag in Kuenenplein-Plantage wonen.”

Je eigen stek

Pré Wonen werkt de komende jaren aan Kuenenplein-Plantage, samen met bewoners, gemeente en samenwerkingspartners. Zo is én blijft de wijk een fijne wijk om in te wonen; een vitale en gewilde wijk. Eerder leverde Pré Wonen diverse nieuwe woningen – stekken – op: 24 woningen aan de Beukenstraat en 13 woningen aan de Oostertuinen. Binnenkort start de bouw van 34 appartementen op de hoek van de Plantage en de Florastraat.

nieuws-16-nieuwe-woningen-in-kuenenpleinplantage-nu-al-klaar-01

nieuws-16-nieuwe-woningen-in-kuenenpleinplantage-nu-al-klaar-03

Geen reactie's

Geef een reactie